Euritmie-therapie

Referenties

Vanwege Burnout: “Het oefenen thuis was altijd een fijn moment voor mezelf. Het gaf   voldoening, omdat ik duidelijk aan mijn herstel aan het werken was………………….. Ik vind het heel bijzonder hoe euritmie werkt”

Een moeder van een angstige peuter:   “Mijn kind slaapt weer door en is minder bang om naar de peuterklas te gaan”.

Een andere moeder:  “Mijn dochter is luisterender, overschreeuwt zich minder, is meer bij zichzelf. Haar eczeem neemt ook af”.

L1010674Een meneer:  “Ik heb veel verschillende dingen gedaan maar door de euritmie kom je heel dicht bij jezelf. Het doet meer dan de vele sessie op de hei”.

Mevrouw met borstkanker: “In het begin heb ik maar een beetje over me heen laten komen, maar naar mate je meer oefent voel je dat het gaat stromen en dat je er rustig en warm van wordt. Eveneens gaan de gebaren voor je leven. Ik oefen nu trouw op mijn werk, als het me allemaal teveel wordt. En ofschoon ik maar kort kan oefenen helpt het me voor een hele middag

“Ik voel dat ik duidelijker mijn grenzen aan kan geven en gebruik de oefeningen vaak voor een moeilijke situatie.

Over Anneke Kraakman

Ze werkt op integere wijze waardoor je niet het gevoel krijgt bekeken te worden maar wel gezien. Heeft humor waardoor het aanvankelijke eigen onvermogen in de beweging geen obstakel vormt.